Aktivitetsdag F-2

I tisdags hade vi för 3:e året i rad aktivitetsdag som innehöll både fysiska och kreativa aktiviteter. Alla elever från förskoleklass till åk 2 valde en aktivitet som de ville ha. De kunde välja på Friidrott, Fotboll, Golf, Naturdag, Slöjd på Österlens museum, Skapande, Drama, Matlagning och bakning samt Film (skapa egen).

 Det blev en härlig dag i strålande sol men glada och kreativa barn! Det finns flera syften med dagen; elevinflytande (idén om en aktivitetsdag föddes i elevrådet för tre år sedan), att få göra ett eget val utifrån intresse, främjande för trygghet och relationer på skolan (att få lära känna barn från olika klasser men även vuxna) och att få kontakt med föreningsliv och andra enheter inom kommunen. Vi har på dessa tre år byggt upp en bra samverkan med kulturskolan, golfklubben och i år även friidrottsklubben. Tusen tack till er!

 Vi hoppas på en lika fin och rolig aktivitetsdag på tisdag för åk 3 och 4!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *